dimanche 30 mars 2014

67 rose rosse e bianche per Mirelle Mathieu





Sono state offerte a Mireille Mathieu 67 rose una per ogni anno della sua vita
Affascinante e senza età, Mireille Mathieu, 67 anni è finalmente arrivata a Bucarest dove il suo pubblico la stava aspettando con impazienza.



La sera del 24 marzo, 2014 Mireille è salita sul palco del Grand Palais Royal per un concerto meraviglioso, intriso di nostalgia.
Il fascino e la bellezza di Mireille hanno conquistato tutti i cuori: quelli del pubblico e quelli dei giornalisti.
L’autore di questo articolo scrive che ha atteso Mireille a Bucarest per 50 anni e alla fine di questa lunga attesa è stato ricompensato: Mireille è arrivata nella capitale della Romania.
La sua bella e famosa acconciatura, il suo fascino irresistibile, la sua voce che non cambia: Mireille nonostante l'età è ancora giovane.
Quella sera, Mireille ha offerto al suo pubblico il bouquet delle sue canzoni più famose.
Mireille è scesa in un grande Hotel nella capitale dove le è stato offerto un mazzo di 67 rose rosse e bianche: una rosa per ciascun anno della sua vita.
Nel menu erano previsti piatti della cucina francese ma Mireille ha anche apprezzato la cucina nazionale rumena.

Traduction De Ruggero S
Source cliquez :  ICI




Texte d'origine :


24 MARTIE 2014  •  19:38

Șarmantă, delicată şi mereu tânără. Aşa este Mireille Mathieu la aproape 68 de ani. Artista pe care românii au aşteptat-o mai bine de 50 de ani a sosit, în sfârşit, la Bucureşti.
 Va urca astăzi pe scena de la Sala Palatului, pentru un concert încărcat de nostalgie. Cu farmecul ei inconfundabil, cântăreaţa i-a cucerit şi pe reporterii Observator, într-un interviu acordat în exclusivitate.
Pe Edith Piaf nu am avut ocazia s-o vedem la Bucureşti. Pe Mireille Mathieu am aşteptat-o mai bine de cincizeci de ani. Dar aşteptarea n-a fost în zadar. Artista a ajuns duminică la noi în ţară.
Cu aerul ei chic, franţuzesc şi coafura care a făcut-o celebră, Mireille Mathieu arată, la aproape 68 de ani, ca în tinereţe. Vocea nu s-a schimbat deloc, iar fanii ei vor avea parte numai de piese cunoscute la concertul din această seară, de la Sala Palatului.
Artista e o divă. Asta e clar. Aşa că şi tratamentul primit în România va fi demn de o divă. Stă la un hotel de lux din Capitală, iar în cameră a cerut să aibă în fiecare zi 67 de trandafiri albi şi roşii. Câte unul pentru fiecare an din viaţa ei. Va avea un meniu franţuzesc, dar nu se dă în lături de la bucate tradiţionale.
Şi cum de-a lungul timpului, artista a cântat împreună cu mari solişti din toată lumea, a pregătit o surpriză şi pentru publicul din România: un duet cu o artistă cunoscută de la noi.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Les commentaires doivent être courtois et constructifs. Merci de vous identifier, avec : « sélectionnez le profil » soit votre compte Google et au minimum en choisissant : Nom / URL. Vous n'êtes pas obligé d'écrire votre URL. Les insultes ne sont pas publiées.
L'équipe contact / modération.